Angst og tvangstanker · Coaching · Den narrative metode · Depression · Ensomhed · Erhverv og arbejdsliv · Humørsvinginger · Katastrofetanker, mindspin og negative tanker · Mellemtilfreds · Psykoterapi · Selvmordstanker · Selvværd · Stress · Trøstespise

Forfulgt af uheld

Føler du, at du er forfulgt at uheld, at tingene hele tiden sker på en dårlig måde og du altid ender som taberen?

At være uheldig eller heldig, omtales som noget vi ikke har indflydelse på og dermed ikke kan påvirke. Hvis vi føles os forfulgt af uheld, kan det blive en totaliserende antagelse, at det er sådan vi er, og at vi ikke kan gøre noget ved det.

At føle at uheldet forfølger en, kan resultere i at man begynder at frygte det. Det kan indskrænke vores handlingsevne, da vi bliver bange for at handle, for hvad nu hvis uheldet er ude? Det kan endvidere betyde, at man begynder at isolere sig og måske endda frygter at man bringe andre uheld, og derfor må holde sig på afstand af dem.

Uheld er også forbundet med overtro. At gå under en stige, se en sort kat krydse vejen, at ødelægge et spejl og lignede hændelser forbindes med uheld. Og selvom du forsøger at sige: “Nej det tror jeg ikke på”, så kan episode lynhurtigt blive koblet til uheldet, da vi altid vil søge en forklaring.

“Det skete ved et uheld” er en anden variant, vi havde ingen indflydelse, det skete bare.

I den narrative metode arbejder vi med at tydeliggøre, hvordan vi kan forstå og påvirke hændelser og begivenheder i vores liv, og ikke lade os styre af dominerende problem historier. Dominerende historier er ofte negative og forhindrer os i at udfolde os fuld ud i forhold til det der er vigtigt for os.

Et problem er aldrig 100%, hvilket betyder der altid er undtagelser, som vi måske tilskriver held, tilfældet eller noget udenfor vores ansvar.

At repositionere sig i forhold til det dominerende historier, som for eksempel at føle sig forfulgt af uheld, kan tage ansvaret, indflydelsen og magten tilbage til personen.

Der er altid andre historier, der kan fortælles, de står dog ofte i skygge af de dominerende historier, og bliver derfor overset, glemt eller tilskrevet tilfældigheden og ikke givet nogen opmærksomhed.

Spirit and Mind ApS

Spirit and mind ApS har siden 2009 arbejdet med terapi og coaching. En af den narrative metodes måder, er at bringe foretrukne historier frem og tykne dem i hverdagen. Foretrukne historier er historier, der beskriver et liv, der er værd at leve, lykke og meningsfyldthed. Foretrukne historier can også være historier om at have et balanceret liv, hvor pligter, familie og sjov kan eksistere på samme tid.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s