Angst og tvangstanker · Anoreksi · Bulimi · Business coaching · Cutting · Erhverv og arbejdsliv · Humørsvinginger · Katastrofetanker, mindspin og negative tanker · Kærestevold · Mobning · Overgreb · Overspisning · Selvskade · Spiseforstyrrelse · Stress

Manglende kontrol

Hvilke historier har vi omkring kontrol?

Vi kan have en negativ historie, om “kontrol-freaken”, der skal vide alt, have styr på alt og ikke tåler, at tingene kan udføres på flere forskellige måder.

Vi kan beskrive en person som manglende kontrol, hvis alt flyder og personen ikke har “styr på tingene”.

Og vi kan sige, vi mangler kontrol, hvis tingene er uoverskuelige.

Vi kan også vælge at overkontrollere ting. Vi kan kontrollere, for at overkompencere for de ting, vi ikke kan kontrollere i vores omgivelser.

Hvordan vi opfatter kontrol, er et spørgsmål om hvordan vi definerer begrebet, hvad erkontrol for os?

Er kontrol en færdighed, vi ønsker at styrke, eller er det en uønsket egenskab, vi egentligt ikke helt vil indrømme vi bruger og egentligt gerne vil give slip på – i frihedens og fleksibilitetens navn?

Måske er vores ønske om kontrol kontekst afhængigt, så vi i nogle kontekster, gerne vil have mere kontrol, det kunne være på ens arbejdsplads og i andre situationer ønsker mindre kontrol, f.eks. når vi udøver vores fritidsinteresser, der kan det måske være ønskeligt, at det der sker, det sker.

I den narrative coaching og terapi arbejdes med begreber og de historier, vi har tilknyttet begreberne. Hvad vi kan i en kontekst, kan måske overføres til en anden kontekst, hvorved vi kan få indflydelse på hvordan vi f.eks. bruger begreber kontrol, og om det får en positive eller negativ eller konstruktiv betydelig for os.

Spirit and Mind ApS

Spirit and mind ApS har siden 2009 arbejdet med terapi og coaching. En af den narrative metodes måder, er at bringe foretrukne historier frem og tykne dem i hverdagen. Foretrukne historier er historier, der beskriver et liv, der er værd at leve, lykke og meningsfyldthed. Foretrukne historier can også være historier om at have et balanceret liv, hvor pligter, familie og sjov kan eksistere på samme tid.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s