Akut hjælp · Alkohol familier · Angst og tvangstanker · Anoreksi · Bulimi · Business coaching · Cutting · Depression · Ensomhed · Erhverv og arbejdsliv · Humørsvinginger · Identitetskrise · Kærestevold · Livskrise · Mellemtilfreds · Motivation · Overspisning · Psykisk arbejdsmiljø · Psykoterapi · Samtaleterapi · Selvmordstanker · Selvskade · Selvværd · Single/kæreste · Skilsmisse · Spiseforstyrrelse · Stress · Teenager · Til studerende · Trøstespise · Vægttab

At genfinde mening med livet

Hvis meningen med livet er uklar eller ligefrem forsvundet kan det blive svært at finde sammenhæng i tilværelsen og det kan føre til, at du bliver ked af det, deprimeret eller overvældet af det, som du måske beskriver som “ingenting/de små ting i hverdagen” eller umiddelbart uforklarlige følelser.

Måske starter det bare med en generel utilfredshed, der ikke lige er til at forklare eller sætte en finger på årsagen til.

Meningen med livet kan til tider være svært at holde fast i, hvis du kommer for langt væk fra dine værdier og det, der i den narrative terminologi, kaldes vores foretrukne historie.

Hvis dominerende historier overtager, kan livet blive uudholdeligt og surt, og det du gør, gør du måske af pligt, af dårlig samvittighed eller måske fordi du ikke ved, hvad du ellers vil – måske har du mistet fornemmelsen for, hvad du gerne vil og lever livet på standby indtil…tja hvornår?

Meningen med livet kan bliver måske væk af mange årsager: Måske fordi der er meget rutine, kedsomhed eller frustration i din hverdag. Det kan enten være forårsaget af manglende udfordringer på arbejdet, der vendes indad, og ikke ses som en del af det arbejdsmiljø, der eksisterer på stedet.

Eller det kan være forårsaget af for meget forudsigelighed, manglende udfordringer eller simpelthen kedsomhed i dit privatliv.

Eller en kombination af begge dele: Arbejde og privatliv, som du gerne vil have anderledes, men ikke nødvendigvis ved hvordan du skal ændre, eller ikke tør træffe de beslutninger, der kan være nødvendige for at skabe den forandring, du gerne vil opnå.

En anden årsag kan være, at du måske er i et psykisk magtforhold privat, hvor du er endt i en situation, hvor du pleaser din partner, og det kan for nogle have den effekt, at du mister kontakten med sig selv og de ting, der er vigtige for dig selv.

I den narrative terapi fokuseres både på at afdække problemhistorien og bringe dig i forbindelse med det er er vigtigt, dine værdier og dermed igen komme tættere på det der giver mening i dit liv.

Selvom meningen med livet synes midlertidig at være blevet væk, kan den genfindes.

Spirit and mind ApS har siden 2009 arbejdet med terapi og coaching. En af den narrative metodes måder, er at bringe foretrukne historier frem og tykne dem i hverdagen. Foretrukne historier er historier, der beskriver et liv, der er værd at leve, lykke og meningsfyldthed. Foretrukne historier kan også være historier om at have et balanceret liv, hvor pligter, familie og sjov kan eksistere på samme tid.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s