Angst og tvangstanker · Anoreksi · Bulimi · Business coaching · Coaching · Cutting · Depression · Ensomhed · Erhverv og arbejdsliv · Humørsvinginger · Identitetskrise · Katastrofetanker, mindspin og negative tanker · Livskrise · Mellemtilfreds · Motivation · Overspisning · Overvægt · Stress · Trøstespise · Vægttab

Utilfreds med livet: Fanget i ansvarlighed – venter du på noget bedre?

Utilfredshed med livet, derunder også arbejdslivet, kan gøre hverdagen kedelig, uuholdelig langtrukken og noget der skal overstås.

Står du med fornemmelse, det må da kunne være anderledes, det må da være muligt at leve anderledes?

Fornemmelsen af, at livet kan indeholde mere og være mere spændende ligger hele tiden og nager, men hvad gør du for at ændre tingene/kan de ændres?

Utilfredshed er ofte forbundet med normativitet, altså med at du:
– Er nødt til at gøre
– Har pligt til at udføre

Eller det som du:
– Burde gøre
– Skal gennemføre

Utilfredshed kan således være forbundet til pligtopfyldelse og normativitet, og samtidig også med følelsen af ikke at kunne handle anderledes.

Hvis dine handlinger er styret af pligtopfyldelse mere end det, du har lyst og det, der er forbundet med dine værdier og intensioner med livet – så kan livet blive kedeligt og langtrukkent, som en evig venten efter noget bedre – så er grobunden for utilfredsheden lagt.

Venten efter noget bedre, kan betyde, at du føler dig utilstrækkelig eller måske endda inkompetent – og ender med at slår dig selv i hovedet med – hvorfor du ikke “bare” gør det du gerne vil nu og lever livet.

Narrativ terapi og coaching arbejder med at afdække dominerende og normative historier, der påvirker vores livsførelse, samt med at få de mere foretrukne historier frem og mere tilstede, de historier, der er forbundet med vores værdier og intensioner, altså med de ting og det liv vi hellere vil leve.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s