Effekten af coaching og terapi · Familieterapi · Hvor hurtigt går det? · Jalousi · Parterapi · Referencer · Skilsmisse

Status for parterapi forløb: Tema: Jalousi

Nedenfor kan du læse en status for et afsluttet parterapiforløb. Status er forkortet og anonymiseret af parret selv, da de ønsker at inspirere andre og fortælle om deres erfaringer uden at nævne personlige detaljer.

Bopæl:
Vestegnen

Hvor lang tid har I kendt hinanden:
7 år

Hvad var jeres tematik:
Jalousien var ved at æde vores parforhold op, og min mand var meget jalous. Jeg (kvinden) fik tit spørgmålene ”hvad har du lavet”, ”hvorfor kommer du først nu” og han overkontrollerede mig og blev meget jalous, når andre mænd kiggede efter mig, når vi var nede i centeret og handle. Han checkede min telefon og mails, for at se hvem jeg talte med, og følte jeg var ved at blive kvalt.

Jeg (manden) var meget bange for at miste min kone, jo mere vi skændtes, jo mere bange blev jeg. Jo mere jeg spurgte og checkede hende, jo mere afvisende blev hun, da ”det ikke ragede mig”. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle håndtere min jalousi, fordi jo mere jeg prøvede at holde fast på hende, jo mere følte jeg at vore forhold løb ud mellem fingrene på mig.

Hvordan var det en hjælp at være i parterapi:
Vi fik åbenheden og tilliden ind i forholdet igen, så jeg (manden) ikke havde oplevelsen af, at der var noget der var skjult og fordækt. Min kone er blevet bedre til, at sige hvor meget hun holder af mig, og at hun ikke går fra mig, og at det er mig hun vil, hun truer ikke længere med at gå og vi skændes derfor meget mindre. Jeg (kvinden) har skulle vænne mig til at være mere åben overfor min mand, og fortælle mere. Jeg er glad for at have fundet ud af hvor meget, det betyder at skabe tilliden og det at tro på os igen. Vi er glade for at vi fandt dig før det var for sent.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s