Børn · Effekten af coaching og terapi · Familieterapi · Forældreproblematikker · Hvor hurtigt går det? · Parterapi · Referencer · Skilsmisse

Status for parterapi forløb: Tema: Skænderier og børneopdragelse samt sammenbragte børn

Nedenfor kan du læse en status for et afsluttet parterapiforløb. Status er forkortet og anonymiseret af parret selv, da de ønsker at inspirere andre og fortælle om deres erfaringer uden at nævne personlige detaljer.

Bopæl: 
Østerbro

Hvor lang tid har I kendt hinanden:
3 år

Hvad var jeres tematik:
Vi startede parterapi, da vi ville finde ud af, om vi skulle blive sammen. Vi skændtes meget, og havde meget forskellige ideer om blandt andet børneopdragelse. Vi har sammenbragte børn, og jeg (kvinden) mente, at han var for hård og gammeldags i opdragelsen, hvor jeg (kvinden) mente vores børn skulle have frie rammer. Jeg (manden) synes ikke vores børn deltog i noget og gad sjældent noget, specielt når de kom hjem til os igen.

Hvordan var det en hjælp at være i parterapi:
Parterapien fik sat nogle perspektiver på vores roller som forældre og hjalp os til at finde de fælles værdier vi ønsker for vores børn. Endvidere fik vi lært at håndtere vores forskelligheder og syn på børneopdragelse, så vores børn nu har det bedre, samtidig med at de også er børn og passer deres skole og lektier, hvilket har givet ro derhjemme og en langt bedre atmosfære, der gør vi kan tale sammen både med og uden børn.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s