Angst og tvangstanker · Katastrofetanker, mindspin og negative tanker · Selvværd · Teenager · Venner og sociale relationer

Usikker og tvivlende på mig selv

Det er rigtigt svært at leve med at tvivle på sig selv. Usikkerheden får os til at analysere vores handlinger og tænke meget over konsekvenserne og hvad andre tænker om os og de ting vi gør eller ikke gør.

Tvivl kan opstå, når vi skal i gang med nye og udfordrende ting, som er vigtige for os, og vi ønsker at gøre godt og rigtigt.

Tit er det ikke frygten for, at det ikke lykkedes for os, men mere frygten for hvad andres reaktion vil blive, der holder os tilbage.

I en verden hvor anerkendelse fra andre og status er i fokus, kan det være svært ikke at sammenligne sig med andre og være i tvivl om, om man er god nok.

Tvivl kan gøre os usikre, vi søger svaret uden for os selv ved at spørge andre og søge råd. Men det gør os ofte mere forvirrende og får os til at tænke endnu mere – hvilket dræner vores energi og lyst til handling.

Vi ender med at blive vægelsindede og bange for at handle, da vi ikke kan overskue konsekvenserne. Det er som sådan, ikke fordi, vi ikke godt ved, hvad vi vil, men vi kan ikke overskue konsekvenserne og hvad andres tanker og reaktioner vil blive.

At sætte ord på usikkerheden og forholde sig til tvivlen kan hjælpe til at energien fokuseres mere konstruktivt og vi igen re-fokuseres på det vi gerne vil, det der gør os glade, motiverer os og styrker vores selvværd.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s