Angst og tvangstanker · Depression · Ensomhed · Humørsvinginger · Identitetskrise · Katastrofetanker, mindspin og negative tanker · Livskrise · Overgreb · Selvmordstanker · Selvværd · Single/kæreste · Stress

Katastrofetanker

Katastrofetanker kan være forårsaget af en traumatisk begivenhed, der kan udløse angst og følelsen af ikke længere at kende sig selv og sine reaktionsmønstre.

Katastrofetanker kan også udløses af stress og angst for ikke at leve op til andres forventninger.

En traumatisk begivenhed kan enten komme pludseligt og uforudset, for eksempel at blive overfaldet, kørt ned eller et dødsfald i familien.

Katastrofetanker er svære at komme af med, og de betyder ofte, at søvnen forringes eller udebliver, hvilket fører til yderligere stress og bekymringer, der kan resultere i angst og/eller depression.

Katastrofetanker afhjælpes for nogle mennesker ved SSRI-hæmmere (lykkepiller), hvilket er symptombehandling. Det vil sige at årsagen til katastrofetankerne stadig eksisterer og bliver ikke adresseret ved denne type behandling.

I terapi og coaching taler vi om de bagvedliggende årsager til at katastrofetankerne opstår og deres betydning. Afhængig af årsagerne kan et terapiforløb have varierende længde.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s