Alkohol familier · Familieterapi · Forældreproblematikker · Parterapi

Skal vi søge parterapi nu?

Står vi nu med så store med problemer, at vi ikke kan overskue vort parforhold mere?

Man vil så gerne have det til at lykkes, have et fedt parforhold, og så håber vi, at i morgen bliver det bedre. Men inden man ser sig om, er det bare det samme og måske blevet endnu værre.

Ens samlivet er gået i stå og hverdagen bliver en pestilens og man føler sig ikke forstået og forstået heller ikke sin partner og det hele er bare et sort hul.

Man tænker, ”du hører da heller aldrig efter, hvad jeg siger!!” Den sætning har de fleste fyret af i hovedet på partneren derhjemme mere end én gang, når denne svarer i øst, mens vi taler i vest.

Det hele begynder at gå skævt, skænderierne bliver mange og ansvaret er ikke ligeligt fordelt. Der mangler gnist, lysten og lidenskaben er forsvundet og kommunikationen er gået skævt.

Hvordan kommer man videre med de ting, når det er gået galt?

Her kan parterapi hjælpe til at få skilt tingene ad og til at se tingene udefra.
En parterapeut kan hjælpe jer med, at finde nye måder at komme videre i parforholdet på, ved at anskue problemerne på nye måder.

Ved at lytte til hver enkel person og give plads til dialogen mellem parterne og hjælpe med kommunikationen, kan der måske opstå nyt liv i parforholdet.

Vi kan se, hvilke muligheder og ikke begrænsninger, der er, så vi kan ændre på gamle, fastlåste og uhensigtsmæssige vaner og mønstre, der er kommet imellem jer.

Vi arbejde med, at bliver bedre til at lytte til hinanden og respektere hinandens grænser, samt at få øje på både jeres egne og partnerens styrker samt acceptere forskelligheder og se det som en styrke i parforholdet.

Som parterapeut kan vi være behjælpelig med at anskue problemerne på nye måder, og ofte vil man opleve, at det er små ting, der har vokset sig store og er blevet uoverskuelige, men at der kan findes en løsning, så alle kan leve med det på en god måde. Derfor er det vigtig, at man ikke starter for sent parterapi, for så kan det være svært at give hinanden plads, fordi man er blevet så sur og vred på det hele.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s