Børn · Bulimi · Coaching · Cutting · Depression · Ensomhed · Familieterapi · Højtbegavede Børn / Børn med særlige forudsætninger · Humørsvinginger · Identitetskrise · Katastrofetanker, mindspin og negative tanker · Kærestevold · Mobning · Mor/datter konflikt · Overgreb · Overspisning · Overvægt · Pårørende · Selvmordstanker · Selvskade · Single/kæreste · Spiseforstyrrelse · Stress · Teenager · Terapi og coaching på telefon · Til studerende · Trøstespise · Vægttab · Venner og sociale relationer

Forældrebetalt terapi eller coaching forløb til teenager

Hvordan kan du som pårørende hjælpe din teenager til et bedre liv, bedre sociale relationer og et bedre forhold til skolen?

Kan du mærke, der er noget galt med din datter eller søn, selvom I kan ikke tale om det?

Har din teenager forandres sig her på det sidste uden du ved hvorfor?

Der sker meget i et menneskes verden i overgangen mellem barn til teenager.

Som teenager danner man sin egen identitet, mening og syn på livet. Denne proces er påvirket af hvilket miljø og sociale relationer din teenager har.

Det kan være en stor hjælp, at have nogen at tale med, når man skal forholde sig til alle de problemer man, som teenager kan stå overfor.

I Spirit and Mind ApS tilbyder vi forældrebetalt terapi eller coaching forløb til teenagere.

Vi gør opmærksom på, at vi i forhold til den, vi taler med har tavshedspligt, hvorfor du som forældre ikke kan få andre oplysninger, end dem din teenager selv vælger at fortælle dig.

At foreslå terapi eller coaching til din teenager kan være besværligt.

I Spirit and Mind ApS har vi god erfaring med at forældrene fortæller teenageren, at de gerne vil give dem et coaching forløb/terapi forløb. Og at det ikke er tabu at gå i terapi eller til coaching, men helt normalt og noget mange gør i dagens Danmark.

Hvis det er nødvendigt at give yderligere forklaring, vælger nogle forældre, at sige at det er deres ønske, at give deres teenager et coaching eller terapi forløb, for at imødegå dine bekymringer som forældre, og for at støtte din teenager i det, de allerede forsøger at gøre selv. Coaching og terapi er ikke en erstatning for, hvad din teenager allerede selv prøver at gøre.

Den narrative metode bygger blandt andet på at forøge personens egen handlekraft i forhold til besværlige situationer, bygger på allerede levede erfaringer og ønsker om forandring.

Som forældre er du altid velkommen til at deltage i terapien eller coachingen, hvis I alle sammen er enige om det.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s