Alkohol familier · Familieterapi · Forældreproblematikker · Kærestevold · Parterapi

Hvordan kan parterapi hjælpe os?

Kan parterapi være en hjælp i et parforhold når, der ikke er den liv og den glæde,der var engang og ikke mere nogen nærhed?

Kærlighed og parforhold rummer mulighed for, at man som menneske oplever de største glæder, såvel som de største sorger i livet.

Gnisten er væk, og ofte er begge ulykkelige og man kan ikke finde ud af, at få talt om det, for når man prøver, bliver man tit bare endnu mere sur på hinanden og det bliver en magtkamp. Man vil så gerne, men kan ikke for der er tit så meget, der gør ondt ind i en og hvordan kan man ændre det?

Hver for sig er parterne tilbøjelige til at placere skylden – årsagen til smerten – hos den anden, det er imidlertid ikke personerne, men derimod samspillet, der er skurken og derfor også samspillet, som skal ændres for igen at få gnisten tilbage.

I parterapi kan man få snakke om alt det som rør sig i en. Erfaring fra parterapi har vist, at der bag problemerne næsten altid ligger manglende forståelse af hinanden og manglende indlevelse i hinandens verden.

Når vi så får en bedre forståelse af hinanden, kan der igen opstå varme og nærhed og dermed kommer forståelse og indføling for hinanden.

Kærlighed er ikke nødvendigvis nok, det kræver også samlivsevner at få et parforhold til at fungere. Når problemerne opstår, kan det være en stor tilfredsstillelse at viderudvikle på evnen til samliv i stedet for at afvikle parforholdet.

Forståelse, indlevelse og klar kommunikation kan løse mange tilsyneladende uløselige problemer og give mulighed for at leve mere afklaret med det, der ikke kan forandres.

Det sig viser tit i en samtale, at der er ting og sider af den anden, man ikke kendte til og derved ikke har kunne forså eller tage højde for i samlivet.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s