Angst og tvangstanker · Anoreksi · Bulimi · Cutting · Depression · Humørsvinginger · Identitetskrise · Katastrofetanker, mindspin og negative tanker · Livskrise · Mobning · Overgreb · Overspisning · Overvægt · Selvmordstanker · Selvskade · Spiseforstyrrelse · Stress · Tab og sorg · Teenager · Til studerende · Trøstespise · Vægttab

Katastrofetanker

Katastrofetanker er ofte relateret til stress, uløste bekymringer eller hændelser, der er sket uden vi har haft indflydelse på dem.

Katastrofetanker kan også være relaterede til andre ting, som for eksempel noget der er sket, men vi ikke har accepteret er sket.

Katastrofetanker er ofte ikke logiske, da de gentager sig selv, kører i ring og giver måske ikke særligt meget mening.

Katastrofetanker drejer sig ofte om noget, der skal ske i fremtiden, som vi ikke kan eller ikke vil beslutte, eller vores beslutning afhænger af 1000 hensyn, som ikke kan tages alle sammen, uden det går ud over noget andet – en umulig situation, derfor kræver katastrofetankerne, at vi bliver ved at tænke over det, for at komme frem til løsningen.

Katastrofetanker har det med at komme, enten når vi skal sove eller lige efter vi er vågnede, eller når vi foretager os noget, der ikke kræver vores opmærksomhed, for eksempel på vejen til arbejde.

Gennem samtaler og/eller coaching kan vi afdække årsagerne til katastrofetankerne, hvad du kan gøre når de kommer, således at de kan kontrolleres og gradvist reduceres.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s