Familieterapi · Forældreproblematikker · Parterapi · Skilsmisse

Parterapi: Hvad gik der galt i ferien?

Hvorfor gik vores ferie ikke, som vi havde, håber på? Vi havde glæde os til, at have fået stresset af og have haft det godt, men sådan gik det ikke, det blev i stedet for til skuffede forventninger.

Nu skulle vi jo ellers hygge os og have det rart sammen.

Vores forventninger var måske forskellige, den ene ville måske hellere sidde og nyde det og den anden ville helle ud og se nogle ting. Sådan var der måske flere ting, der ikke var gået som forventet og som vi ikke fik talt om.

Så kommer tankerne måske:
”Hvorfor kan hun ikke bare slappe af”, mens hun måske tænker “Han gider heller ikke være sammen med mig – selvom vi har fri”.

Børnene vil måske gerne opleve noget vandland eller den lokale udgave af Bonbonland – og ingen af forældrene har overskud til det. Resultat: Masser af skænderier og en i bedste fald halv god ferie.

Der var aldrig rigtig blevet talt om forventninger til ferien og nu skal vi til at finde tilbage til vores hverdag igen. Men nu har vi fået øje på så mange ting, hvor vi ikke rigtig passe sammen – hvad så.

Hvorfor er vi ikke bare nyforelskede og kan tale sammen hele aftenen og hele natten med og få styr på det. I stedet får vi altid sagt det forkerte, når der skal tales om “tingene”.

Det er her en parterapeut kan være en hjælp. Parterapien har først og fremmest fokus på at begge kommer til at forstå sig selv og den anden bedre.

Terapiens opgave er, at tydeliggøre, hvad som griber hver enkelt i de uønskede situationer og hvilke initiativer, der kan bringe begge til mere foretrukne handlinger.

Parterapi tager fat om det, der kan være svært at tale om til hverdag, og derved kan man blive bedre i stand til at tale med hinanden og til at lytte til hinanden.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s