Familieterapi · Forældreproblematikker · Kærestevold · Parterapi · Skilsmisse · Vold

Skal vi blive sammen eller skal vi gå fra hinanden?

Skal vi blive sammen eller skal vi gå fra hinanden. Det er blevet svært ved at tale sammen og vi ender altid med at skændes.

Uanset hvem af os, der siger noget, kommer det hele bare forkert ud – eller bliver misforstået.

Det kan give megen skuffelse, ikke at blive forstået og måske resultere i skilmisse.

At tale med en terapeut kan hjælpe til at skabe en kommunikation, hvor begge hører, hvad den anden siger, og intentionen bag ordene. Det giver det bedste grundlag, for at finde frem til hvad, der er bedst at gøre.

En skilsmisse kan være opslidende. Hvis det skulle ende med skilmisse, gælder det om at komme igennem forløbet bedst muligt og uden for mange uenigheder og konflikter – blandt andet om samværet med børnene.

Terapeuten kan være en hjælp til, at alle kan komme i gennem det bedst muligt.

I kan have tanker og modsatrettede følelser på grund af misforståelser. Misforståelser handler ofte ikke om de konkrete ting, I er uenige om, men derimod de ikke-forståede, krænkede følelser og skuffelser, der ligger bag.

Når vi er uenige, bliver vi optaget af, at forsvare os. Vi taler ikke længere frit, men går i forsvarsposition også i kommunikationen, hvilke kan ende i skænderier.

En terapeut kan hjælpe til, at I kan løse konflikterne og så resultatet kan blive en løsning, der ikke efterlader en vinder og en taber.

At fokusere og stille skarpt på de gode ting i relationen, også når det er svært, kan medvirke til at løse op for spændingerne.

Formålet er  ikke at acceptere noget, som man finder urimeligt. Men at komme bag de konkrete uenigheder for at få afdækket de sårede og skuffede følelser, der ellers giver utilfredsheden.

I modsætning til jura, kan konflikthåndtering med en terapeut have en forebyggende effekt for parforholdet, så skilsmisse ikke bliver resultatet.

Konflikthåndtering med en terapeut fokuserer på at styrke kommunikationen – så I lettere forstår og respekterer hinandens forskelligheder.

Det giver mulighed for at få indsigt i, hvordan I handler og kommunikerer. Dette kan hjælpe til at forebygge og afhjælpe konflikter, samt hjælpe til at åbne jer for hinanden igen og skabe tillid, og få sat grænser på en god måde.

Terapi kan være med at at opbygge et sprogligt fællesskab og få en tilgang til, hvordan man taler om det, der er vigtigt for jer hver især, for at komme videre, frem for at ende i uenighed.

I får flyttet fokus fra skænderierne til de konkrete ønsker for jeres forhold. Om her og nu og jeres fremtid.

Målet er at komme bedst igennem en måske uundgåelig skilsmisse.

Med klar og konstruktiv kommunikation kan I lave aftaler, der tager hensyn til begges ønsker og behov.

I stedet for at have skænderier og måske brudte aftaler, kan I gøre en eventuel skilsmisse til et muligt samarbejde, hvor indbyrdes ordentlighed er i centrum, så meget som muligt.

Der kan være mange beslutninger, der skal tages. Måske er der uenighed om forældremyndigheden: Hvor børnene skal bo, eller hvordan og hvornår børnene skal være sammen med den af jer, de ikke skal bo hos. Måske overvejes en deleordning, der kan være en løsning for jeres børn?

Jo bedre, I komme i gennem dette, jo bedre kommer I alle sammen videre i jeres nye liv, sammen eller hver for sig.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s