Angst og tvangstanker · Business coaching · Katastrofetanker, mindspin og negative tanker · Livskrise · Mor/datter konflikt · Outplacement · Parterapi · Psykoterapi · Samtaleterapi

Gaven i konflikt

Konflikter er for de fleste forbundet med noget ubehagelig, men kan også være skærpende på, hvad vi vil og hvad der er vigtigt for os. Konflikter kan få livsforandrende konsekvenser. Konflikter taler ind i vores grænser, hvad vil vi finde os i, og hvad er vi nødt til at forsvare og kæmpe for eller sige fra overfor.

Hvad er konflikt? Det er der mange udlægninger af. Nogle af de konfliktfyldte situationer jeg møder i mine samtaler er blandt andet: Når parforholdet er ved at gå i stykker eller vi grundlæggende ikke er enige med dem vi arbejder sammen med eller vores chef elle i mor/datter forhold.

Konflikter kan beskrives ved at forskellige meninger støder sammen. Når vi mener, vi har ret og ikke vil gå på kompromis med vores holdning og den vi har konflikten med har det på samme måde.

Hvor i ligger så lige gaven i konflikt? Vores meninger og bevæggrunde er baseret på vore værdier – altså det vi anser for at være vigtigt eller essentielt i vores liv. Det vil sige, at en konflikt, kan gøre det meget klart for os, hvad der er vigtigt og hvad vi vil eller er nødt til at gøre, som konsekvens af konflikten, hvis den ikke kan mægles eller løses.

Konflikter kan få os til at bruge enorme mængder af energi på at tænke strategisk og i løsninger eller vinder-taktikker. Måske er det opslidende og hårdt og gør os kede af det, men vi bliver ved – fordi vi tror på sagen eller måske fordi vi ellers ville føle at vi giver køb på en del af det vi står for.

Gaven ved konflikter ligger måske i, at vi bliver skærpet på det, vi står for og måske så skærpede, at vi handler på det, og dermed begynder, at skabe noget andet for os selv. Måske siger vi op på arbejdspladsen, slår op med kæresten eller slutter forbindelsen med personen eller finder andre mere konstruktive veje at være i relationen med personen.

Ved at handle på det konflikten fortæller os, kan vi måske komme et skridt tættere på det vi hellere vil – det som vi i den narrative tilgang kunne kalde den foretrukne historie.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid.

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s