Angst og tvangstanker · Forældreproblematikker · Katastrofetanker, mindspin og negative tanker · Mobning · Mor/datter konflikt · Overspisning · Psykoterapi · Samtaleterapi · Selvskade

At blive misforstået

Hvordan håndterer vi misforståelse og hvordan påvirker den os?

Misforståelse kan opstå, når andre hører/opfatter noget andet, end det vi siger, gør eller ikke gør. At blive misforstået rammer os på vores værdier, det budskab vi ville ud med bliver ikke modtaget. Og i nogle tilfælde bliver budskabet fortolket til at skulle passe med bevæggrunde, der slet ikke harmonerer med vores hensigt.

Misforståelse kan lede til at vi konkludere at det er os, det er galt med, og måske endda til, at vi må ændre os for at blive forstået.

Vi tilpasser os måske i håbet om at bevare venskabet eller relationen til den anden. Men vi justerer måske også, det vi siger, eller siger knapt så meget som før. Samtale emnerne bliver nogle andre, måske mere overfladiske.

Ændringerne sker ikke nødvendigvis fra den ene dag til den anden, men kommer ”snigende”. Vi opdager måske ikke, at det er misforståelserne, der får os til at have mindre lyst til at se personerne. Vi kommer med andre undskyldninger eller vi undlader simpelthen at kontakte personerne igen.

Misforståelser udredes bedst hvis vi snakker åbent om dem, og giver udtryk for hvordan vi har det med det sagte/gjorte eller usagte/ugjorte. Men hvordan håndterer vi det, hvis den anden ikke vil snakke om det eller har glemt episoden?

Hvad gør vi, hvis vi slet ikke har kontakt til personen mere eller vi stadig er bitre eller holder afstand til personen – og det måske føles som at tabe ansigt, hvis vi tager den første kontakt?

Uløste misforståelser kan dræne for energi, give tankespin og frustrationer samt påvirke vores liv på andre områder end der hvor misforståelserne opstod oprindeligt.

Få hjælp hos Spirit and Mind ApS til at tage hul på arbejdet med misforståelserne det er begået mod dig nu eller i fortiden eller du har foretaget overfor andre, som du ønsker du ikke havde gjort.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid. 

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s