Den narrative metode · Etik

Valg af terapiretning og terapeut

Valg af terapiretning kan være væsentligt for at kunne opnå det, du gerne vil med terapien og få opfyldt de forventninger du har.

Nogle terapiretninger tager udgangspunkt i nuet og andre i din fortid for eksempel barndommen og opvæksten.

Den narrative terapiretning tager udgangspunkt i din nutidige situation og kobler dine foretrukne værdier og intentioner til levede eksempler fra dit liv.

Ligesom med al anden videnskab udvikles terapiretninger også. Den narrative terapiretning er en forholdsvis ny retning, der startede med Michael Whites arbejde i slut 80’erne og 90’erne. Den narrative terapiretning bygger på teoretikkere som Michel Focault, Jerome Bruner, Gilles Deleuze, Lev Semyonovich Vygotsky, Jacques Derrida og andre poststrukturalister.

Ved valg af terapeut er det vigtigt, at der er en vis lethed i samtalen. Trods seriøsiteten og tyngden af historien, skal terapi ikke føles tung eller svær at forholde sig til. Det er meningen, at terapien skal gøre dit liv nemmere at gå til, give mere overskud og overblik, samt føre til en måde hvorpå problemhistorien får mindre indflydelse på dit liv end den har nu.

Det er vigtigt som terapeut, at sikre sig, at en person ved terapitimens afslutning er i kontakt med sig selv og i rimelig ro i forhold til eventuelt nye erkendelser eller tematikker, der har været talt om.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid. 

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s