Akut hjælp · Angst og tvangstanker · Anoreksi · Børn · Bulimi · Coaching · Cutting · Depression · Ensomhed · Familieterapi · Forældreproblematikker · Højtbegavede Børn / Børn med særlige forudsætninger · Mobning · Overspisning · Selvskade · Spiseforstyrrelse · Stress · Teenager · Til studerende

Teenager – at være populær eller ej

Som teenager er vi ved at danne vores identitet. Hvad mener vi og hvordan skal vi gøre tingene?

Vi søger efter svar og udfordrer måske det velkendte. Svarene er ikke så nemme at finde, vi måske kigger efter hvad andre gør. Det at ”gøre det rigtige”, ”sige det rigtige” og ”være på den rigtige måde” får stor betydning.

Hvad gør de populære og hvordan bliver vi del af deres gruppe. Vi prøver at tilrette os, så vi ligner dem og er ligesom dem. Det kan være rigtigt hårdt, da tilpasningen betyder, at vi begynder at finde ud af, at noget af det vi gør ikke dur, det passer ikke ind i forhold til populariteten og den person vi gerne vil være.

Det føles måske, som om forældrene styrer vores liv og de ikke forstår os. Hvis de bare kunne lade os være eller forstå os og ikke gøre os pinlige eller leve vores liv.

Gruppepresset som teenager kan være enormt. Sammen med ønsket om at være med i gruppen, kan det få os til at gøre ting eller acceptere ting, vi egentligt ikke rigtigt synes om.

Der begynder at være ”dem, der er værd at være sammen med” og ”dem, man ikke vil ses med”. Det er ikke ligegyldigt hvordan andre ser en. Hvad tænker andre og hvordan oplever de os? Deres vurdering kan betyde, om man er med i den ”populære gruppe” eller ej.

Ikke at være del af ”den upopulære gruppe” kan være forfærdeligt. Måske bliver man mobbet og hængt ud. Det bliver ultra vigtigt ikke at blive ”upopulær” og dermed risikere, at blive udsat for det ”de upopulære” oplever, som for eksempel mobning, at blive lukket ude af fællesskabet, tab af ”venner”, at ”de andre” ignorer en, isolation og ensomhed.

For at kunne finde sig selv i alt dette og ikke ligge under for gruppepres eller tilpasse sig til noget man egentligt ikke vil, kan det være en god ide, at tale med nogen for at få lidt overblik og afstand til hele situationen.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid. 

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s