Alkohol familier · Angst og tvangstanker · Anoreksi · Coaching · Cutting · Depression · Ensomhed · Højtbegavede Børn / Børn med særlige forudsætninger · Mobning · Psykoterapi · Samtaleterapi · Selvskade · Spiseforstyrrelse · Stress · Til studerende

At være usynlig og underlagt gruppepres

Som studerende kan det lede til isolation og ensomhed at være anderledes end de andre på studiet.

Vores identitet bliver til gennem de historie, vi fortæller og de historier, der bliver fortalt om os i de sociale sammenhæng, vi begår os i.

At være anderledes kan gøre, vi føler os usynlige som mennesker. Vi overskrider måske grænser, som vi normalt ikke vil overskride for at komme med i fællesskabet. Dette kaldes nogle gange at være offer for gruppepres.

At have et tilhørsforhold og blive accepteret i et fællesskab bliver mere værdifuld for os end at stå fast på vore principper og værdier.

At overskride vore grænser og give efter for gruppepres viser, at det at være med i en gruppe eller et fællesskab er så vigtigt for vores identitet, at vi går på kompromis med os selv for at være med.

Den narrative coaching og terapi hjælper til at kortlægge hvilke værdier og principper vi har samt hvordan vi kan bevarer dem i de fællesskaber og grupper vi også gerne vil være med i.

I den narrative coaching og terapi får vi de historier frem, der klarlægger vores identitet og gør det muligt at være os selv med det vi står for sammen med andre.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid. 

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s