Business coaching · Coaching · Outplacement · Psykoterapi · Samtaleterapi · Terapi og coaching på telefon · Til studerende

Skype coaching og individuel terapi: Landsdækkende og international

Via Skype og video-opkald (med web-kamera) er det muligt for Spirit and Mind ApS at tilbyde landsdækkende  international coaching og individuel terapi.

Spirit and Mind ApS har gode erfaringer med at bruge Skype og videoopkald med web kamera. Skype er nemt at oprette. Du opretter en brugerprofil i Skype og får derved et kaldenavn. At oprette en bruger profil på Skype er gratis og opkald fra Skype til Skype er gratis.

En fordel ved coaching og individuel terapi over Skype er, at vi kan se hinanden og at transporttid og -udgifter er væk. Du kan sidde hjemme og tale med Spirit and Mind ApS uforstyrret. Under sessionen skrives noter som efterfølgende scannes og sendes til dig, så du har et dokument, der indeholer hvad du talte om og de sammenhæng vi fandt.

Via Skype er det muligt at tale sammen hvor i Danmark eller verden, du måtte befinde dig. Det eneste det kræves er en computer med web kamera, hvilket alle nyere computer skærme har indbygget, en internet forbindelse og at du opretter en gratis bruger profil på Skype.

Tider for Skype coaching og individuel terapi er meget flexible og ligger i eftermiddag- og aftentimerne på hverdage.

Skype coaching and individual therapy is also possible in English all over Denmark or from other countries both in Europe and elsewhere.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid. 

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s