Etik

At være etisk og respektfuld som terapeut og coach

At udvise respektfuldhed og at være undersøgende omkring tematikkerne i samtalerne uden at fortolke, vurdere eller bedømme er yderst væsentligt i etableringen af en fortrolig og tillidsvækkende relation mellem terapeut/coachen og den person, der har opsøgt terapeuten/coachen.

Som terapeut og coach kan en tillidsfuld relation til den person, man taler med kun etableres når man respekterer personen og ikke fortolker, bedømmer eller vurderer det personen udtrykker verbalt (talte ord) eller non-verbalt (kropssprog, lyde o.l.)

At være respektfuld indeholder også at være undersøgende, det vil sige ikke at drage nogen konklusioner om personen, men at spørge således at historien afdækkes og uddybes.

Det er personen, der er eksperten på sit eget liv. Det bliver derfor væsentligt at stille åbne ikke-konkluderende spørgsmål som terapeut og coach, således at personen inviteres til at uddybe sin historie (privat- eller arbejdsrelateret) og derved måske finde nye sammenhænge og forbindelser der kan undersøges.

At være etisk som terapeut og coach betyder også at indgå i supervision for løbende at forbedre sig selv og kunne diskutere sin professionelle væremåde med en supervisor.

Spirit and Mind ApS har tavshedspligt, hvilket også vil sige, at om du efter individuel terapi på et senere tidspunkt vælger at gå i parterapi, vil der ikke anvendes, den viden, der måtte haves om din historie fra den individuelle terapi, men spørge dig på ny i din partners påhør.

At holde sin viden opdateret ved videreuddannelse og studier er væsentligt for Spirit and Mind ApS. På vor hjemmeside kan du se vore udannelser og hvilke efteruddannelser vi har deltaget i.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid. 

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s