Coaching · Depression · Positiv psykologi · Psykoterapi · Samtaleterapi · Stress

Positiv psykologi og coaching

Positiv psykologi sætter fokus på at fremme glæde, trivsel, lykke og det gode liv.

Spirit and Mind ApS arbejder med den narrativ (fortællende) tilgang til coaching og terapi, som ligger op af den positive psykologi, da den narrative tilgang fokuserer på personens ressourcer, værdier, intentioner og foretrukne historier.

Positiv psykologi fokuserer på de situationer, hvor mennesker har det bedst og anvender deres ressourcer mest konstruktivt og optimalt. Retningen har sit udspring i en erkendelse af, at psykologien i mange år har fokuseret på de tilfælde ”hvor tingene går galt” (bl.a. udviklingsforstyrrelser, personlige problemer og psykisk sygdomme) og underprioriteret positive fænomener.

Positiv psykologi fokuserer på de positive, kreative og kommunikative potentialer hos mennesket, nemlig potentialer som optimisme, innovation, evnen til fordybelse og til at komme i flow. Flow er, når man koncentrerer sig dybt, mister fornemmelsen for tid og sted og oplever intens virkelyst og engagement. Det er derfor oplagt, at søge flow processer, når man beskæftiger sig med pædagogik, læring og ledelse, trivsel og samarbejde. Desuden tilbyder forståelser af flow et interessant perspektiv på dets modsætning: stress. Hvad kan fremme flow? Forhindrer flow stress? Hvad hæmmer flow? Og kan flow læres?

Spirit and Mind ApS har deltaget i kurser på Danmark Pædagogiske Universitet, Aarhus Universitet i positiv psykologi og flow og integrerer den positive psykologi og flow teori i tilgangen til coaching og terapi.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se hjemmeside og priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid. 

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

Reklamer

2 kommentarer til “Positiv psykologi og coaching

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s