Alkohol familier · Familieterapi · Forældreproblematikker · Parterapi · Psykoterapi · Samtaleterapi · Skilsmisse · Til studerende

Alkoholproblemer – Når mor og far drikker

3 problematikker, der kan være typiske for en person, der er vokset i en familie med alkoholafhængighed kan være:

Problematik 1: Blander kærlighed og medlidenhed sammen. Det voksne barn af en alkoholiker har en tendens til at elske mennesker, de kan føle medlidenhed for og frelse.

Problematik 2: Kan føle sig som offer i personlige eller karrieremæssige forhold. Hvilket kan skyldes den ansvarlighed og selvopofrelse barnet har gjort ved at være ”forældre” for alkoholikeren. Det kan føles som om tingene ”bare” sker uden det voksne barn af alkoholikeren selv har indflydelse på det.

Problematik 3: Lav selværdsfølelse, det voksne barn har lært gennem opvæksten at skulle yde noget at få kærlighed. Barnet har følt, at kærlighed kun kommer, når det præsterer noget, og kan således ikke mærke sit eget værd som person uden præstation. Samtidig har det voksne barn også fralagt sine egne behov, for at kunne opfylde alkoholikerens behov, således har det voksne barn svært ved at kende egne holdninger og egne grænser. Lav selvfølelse er følelsen bag skam, således viser den lav selvfølelse det voksne barn har, også at det voksne barn fx som barn har anvendt det begrænsede narrativ ”det er min skyld”.

Alkoholproblematikker i familien påvirker alle i familien.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid. 

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s