Coaching · Hvor hurtigt går det? · Outplacement · Pensionist · Psykoterapi · Samtaleterapi · Til studerende

Billig coaching, outplacement, terapi: Studierabat samt rabat til arbejdsløse, pensionister/efterløn

Studietræt, frustreret over valg af karrierevej, problemer med privatlivet (kærestersorg, tab, sorg og adskillelse) eller stresset, deprimeret, lavt selvværd eller ensom i studiemiljøet?

Spirit and Mind ApS har erfaring med de tematikker, der bl.a. knyttet til studiestress, kærestesorg, tab, lavt selvværd og ensomhed.

På 3 gange coaching eller terapi vil der være sket noget. Den narrative metode er baseret på dine værdier og styrker og baserer sig på at dine ressourcer hele tiden er med og udbygges, så du vil begynde at have en bedre forståelse af dig selv, dine værdier og hvordan eventuelle problemer påvirker dig.

Hvorfor samtaleterapi: Stress, angst, kærestesorg og depression kan være nogle af de symptomer, man som studerende kan oplevelse som årsager fra det konstante pres, der ligger på afleveringer, eksaminer og tidsfrister. Den konstante dårlige samvittighed kan manifestere sig som udbrændthed og give søvnløshed. Ofte handler stressen om ensomhed, depression og lavt selvværd, følelsen af ikke at slå til, ikke kunne præstere nok, frygt for de mundtlige og skriftlige eksaminer og social angst. Undervisningsmiljøvurderingen fra Københavns Universitet fra april 2008 viste, at 40% af de studerende føler sig stressede også udenfor eksamensperioderne.

Hvorfor coaching: Frustration, ubeslutsomhed og manglende fokus kan være følgevirkninger når du skriver eksamensprojekt, har læseferie før eksamen eller slet og ret, når der er 200 sider, der skal være læst til næste uge i 3 fag! Den store arbejdsbyrde gør det svært at bevare helicopter-overviewet, og dermed tabes overblikket over det vigtige og afgørende i opgaver, eksaminer og projekter.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid. 

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s