Kærestevold · Parterapi · Skilsmisse

Parterapi – Problemer i parforholdet er oftest relateret til kommunikation

Et parforhold består af 2 unikke personer, der ikke skal ændres eller laves om. De fleste problemer i parforholdet skyldes dårlig kommunikation.

I parterapi observeres ofte, at problemer i parforhold skyldes dårlig kommunikation. Kommunikative problemer betyder, at partnerne ikke høre hinanden, ikke bliver forstået eller føler de ikke kan udtrykke sig, så de opnår kontakt med deres partner.
I parterapi kan parret arbejde med hvad de siger og hvad der rent faktisk bliver hørt. Det er nemlig ikke altid det samme. Parterapi er en effektiv måde at blive hørt, forstået og være i kontakt med hinanden på.

Når dårlig kommunikation angives som årsagen til de fleste problemer i parforholdet, menes kommunikation i en bred forstand. Fx er vold det ”kommunikationsmiddel” nogle desværre vælger, når ordene ikke kan findes og personen ikke bliver hørt eller forstået.

Økonomiske problemer kan også udløse problemer i parforholdet. Parterapi vil fx belyse de forskellige holdninger til penge, der er hos parret, og giver en bedre balance og ro i parforholdet.

Parterapi går ud på at skabe kontakt og god kommunikation mellem partnerne. Parret består af 2 individuelle personer med hver deres kvaliteter. Disse kvaliteter gør personerne unikke og skal selvfølgelig ikke ensrettes eller ændres. Det er netop forskellene, der udgør styrken i parforholdet.

Priser og rabat

Spirit and Mind ApS ønsker, at terapi og coaching skal være en mulighed for alle og giver rabat til: Studerende, arbejdsløse, pensionister og efterlønsmodtagere. Der gives ikke rabat til par- og familieterapi.

Se priser her

Tider og kontakt

Hos Spirit and Mind ApS kan du få tider hos Inge G. F. Larsen til samtaler uden for almindelig arbejdstid. 

Se tider hos Spirit and Mind ApS her

Kontakt Spirit and Mind ApS her

Narrative samtaler med rabat på Frederiksberg og på Skype

Spirit and Mind ApS tilbyder individuel terapi og coaching, business & executive coaching, outplacement samtaler, par- og familieterapi samt terapi med børn og unge på Frederiksberg og over Skype ud fra den narrative tilgang. Endvidere arbejder Spirit and Mind ApS med højtbegavede børn, hvilket er børn med en IQ over 125.

Coaching and Therapy is also given in English for non-Danish speaking persons.

Se et overblik over alle muligheder for samtaler her

Se yderligere information på Spirit and Mind ApS’s hjemmeside her

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s